Τσιμίκας: Έκανε τατού τη σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του

Τσιμίκας: Έκανε τατού τη σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του

Τσιμίκας: Έκανε τατού τη σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του

bet365

Το νικητήριο πέναλτι στον τελικό με την Τσέλσι και η κατάκτηση του FA Cup με τη Λίβερπουλ θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό - και πλέον και το κορμί - του Κώστα Τσιμίκα.

Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ, όμως ο Κώστας Τσιμίκας φρόντισε να μην αφήσει... περιθώρια στον εαυτό του. Ο Έλληνας διεθνής, που είναι δηλωμένος λάτρης του «μελανιού», έκανε τατουάζ τη σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του.

Ο λόγος φυσικά για τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας του 2022, όταν ο «Tsimi» ευστόχησε στο νικητήριο πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι και χάρισε στη Λίβερπουλ το FA Cup εκείνης της χρονιάς!

«Καθώς προχωρούσα για να πάω να πάρω την μπάλα και να χτυπήσω το πέναλτι, άρχισα να ζαλίζομαι! Και εκεί σε μια φάση μίλησα στον εαυτό μου και είπα "εντάξει, όλα καλά. Δεν έγινε και κάτι. Θα πρέπει να πας, να βάλεις το γκολ κι αν το βάλεις θα γίνεις ήρωας"», είχε δηλώσει για τη συγκεκριμένη στιγμή στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gazzetta και είχε προσθέσει πως: «αισθάνθηκα ότι ο δρόμος αυτός, από εκεί που ήμασταν όλοι οι παίκτες μέχρι το πέναλτι, ήταν ατελείωτος, αισθανόμουν λες και πήγα στην Αθήνα με τα πόδια από εδώ».

Και πλέον αυτή η τεράστια στιγμή θα ζει - εκτός από τα βιβλία της ιστορίας ενός συλλόγου σαν τη Λίβερπουλ - θα ζει για πάντα και στο κορμί του Κώστα Τσιμίκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα