Εκπλήξεις στο Κύπελλο: Αποκλείστηκαν από ομάδες 2ης και 3ης κατηγορίας Νιουκάστλ, Μονακό και Νις! (vid)

Ιάσονας Θεριός
Εκπλήξεις στο Κύπελλο: Αποκλείστηκαν από ομάδες 2ης και 3ης κατηγορίας Νιουκάστλ, Μονακό και Νις! (vid)

bet365

Πολύ νωρίτερα από όσα θα φαντάζονταν αναγκάστηκαν να πουν «αντίο» στο Κύπελλο οι Νιουκάστλ, Μονακό και Νις, οι οποίες γνώρισαν πικρούς αποκλεισμούς από ομάδες 2ης και 3ης κατηγορίας.

Η... μαγεία του Κυπέλλου «πάγωσε» τις Νιουκάστλ, Μονακό και Νις οι οποίες ηττήθηκαν από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και αποχαιρέτησαν πρόωρα FA Cup και Coupe de France αντίστοιχα.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ της League 1 ήταν αυτή που έκανε... χουνέρι στο σύνολο του Χάου. Οι Κουκουβάγιες άντεξαν στην πίεση τoυ πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο «χτύπησαν» τις Καρακάξες. Τα δύο γκολ του Γουίντας στο 52ο και στο 66ο λεπτό τους χάρισαν το πολύ σημαντικό προβάδισμα στους παίκτες του Ντάρεν Μουρ, πρώην βοηθού του Άλαν Πάρντιου του Άρη στη Γουέστ Μπρομ. Μπορεί στο 69' ο Μπρούνο Γκιμαράες (από θέση οφσάιντ) να απάντησε και να μείωσε στο σκορ, όμως η ομάδα της Premier League δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα και έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Οι Μονεγάσκοι από την πλευρά τους, πίστεψαν πως ξεμπέρδεψαν με την εντός έδρας πρόκριση απέναντι στη Ροντέζ της 2ης κατηγορίας, όταν ήδη από το 37' κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Ακλιουσέ και Μπεν Γιεντέρ. Οι φιλοξενούμενοι όμως, «επέστρεψαν», έκαναν το 2-2 και έστειλαν το ματς στα πέναλτι, εκεί που εν τέλει κατάφεραν να «κλέψουν το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού.

Την ίδια μοίρα είχε και η Νις, την οποία... έστειλε σπίτι της η Λε Πουί της 3ης κατηγορίας, κατορθώνοντας να τη «λυγίσει» με 1-0 εντός έδρας.


 

FA CUP Τελευταία Νέα