Τέλος στο αλβανικό «θρίλερ»: Πρωταθλήτρια η Τέουτα του Κούρου στη διαφορά γκολ

Τέλος στο αλβανικό «θρίλερ»: Πρωταθλήτρια η Τέουτα του Κούρου στη διαφορά γκολ

Gazzetta team
Τέλος στο αλβανικό «θρίλερ»: Πρωταθλήτρια η Τέουτα του Κούρου στη διαφορά γκολ

bet365

Τέλος στο θρίλερ για την κατάκτηση του αλβανικού πρωταθλήματος. Η Τέουτα του Αλέξανδρου Κούρου κατέκτησε τον τίτλο μετά από 27 χρόνια στην ισοβαθμία με τη Βλαζνία, υπερτερώντας στη συνολική διαφορά γκολ!

Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του αλβανικού πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν είχε a priori εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς τέσσερις ομάδες θεωρητικά διεκδικούσαν τον τίτλο.

Η Τέουτα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, συνέτριψε με 6-1 την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Απολόνια και πανηγύρισε το πρωτάθλημα, το πρώτο της μετά από 27 χρόνια!. Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο 27χρονος πρώην αριστερός μπακ των Πανιωνίου, Ατρομήτου, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρας, Αλέξανδρος Κούρος, σήκωσε τον τίτλο στην ισοβαθμία με τη Βλαζνία - νίκησε 2-0 τη Λάτσι - καθώς υπερτερούσε στη διαφορά των γκολ (26 - 22).

Στην τρίτη θέση - σε απόσταση ενός βαθμού από τις Τέουτα και Βλαζνία - τερμάτισε η Παρτιζάνι, η οποία νίκησε εκτός έδρας (2-4) την Μπίλις. Η Τέουτα θα συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό του Champions League, οι Βλαζνία, Παρτιζάνι και Λάτσι στον πρώτο προκριματικό του Europa Conference League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα