Απίστευτη μάχη τίτλου στην Αλβανία: Τέσσερις ομάδες για το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική!

Απίστευτη μάχη τίτλου στην Αλβανία: Τέσσερις ομάδες για το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική!

bet365

Άκρως συναρπαστική είναι η μάχη τίτλου στην Αλβανία με δύο βαθμούς να χωρίζουν την πρώτη από την τέταρτη θέση και τις Τέουτα, Βλάζνια, Παρτιζάνι και Λάτσι να διεκδικούν την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα! H πρώτη όμως, στην οποία παίζει ο Αλεξάνδρος Κούρος, κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Υπάρχει μάχη την τελευταία αγωνιστική στη Γαλλία, στην Ισπανία, ενώ στην Τουρκία ο τίτλος του πρωταθλήματος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική στη διαφορά των γκολ υπέρ της Μπεσίκτας. Στην Αλβανία, ωστόσο, το πρωτάθλημα που θα κριθεί στην τελευταία στροφή διεκδικείται από τέσσερις ομάδες. Η διαφορά του πρώτου από τον τέταρτο είναι μόλις δύο βαθμοί.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τέουτα του Αλέξανδρου Κούρου (πρώην Ατρομήτου, Ηρακλή και Απόλλωνα) καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (63 βαθμοί) της Βλάζνια για το ένα γκολ διαφοράς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Παρτιζάνι με 62 βαθμούς και στην τέταρτη η Λάτσι με 61! Ο πρωταθλητής της γειτονικής χώρας βγαίνει στον πρώτο προκριματικό του Champions League, ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στον πρώτο προκριματικό του Europa Conference League.

Την τελευταία αγωνιστική, η Τέουτα υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Απολόνια (είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και μπορεί εκτός από τη νίκη να αυξήσει και τη διαφορά γκολ), η Βλάζνια έχει το βαθμολογικό ντέρμπι με τη Λάτσι, ενώ η Παρτιζάνι δοκιμάζεται στην Μπίλις.

 

Τελευταία Νέα