Απίστευτη μάχη τίτλου στην Αλβανία: Τέσσερις ομάδες για το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική!

Απίστευτη μάχη τίτλου στην Αλβανία: Τέσσερις ομάδες για το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική!

bet365

Άκρως συναρπαστική είναι η μάχη τίτλου στην Αλβανία με δύο βαθμούς να χωρίζουν την πρώτη από την τέταρτη θέση και τις Τέουτα, Βλάζνια, Παρτιζάνι και Λάτσι να διεκδικούν την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα! H πρώτη όμως, στην οποία παίζει ο Αλεξάνδρος Κούρος, κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Υπάρχει μάχη την τελευταία αγωνιστική στη Γαλλία, στην Ισπανία, ενώ στην Τουρκία ο τίτλος του πρωταθλήματος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική στη διαφορά των γκολ υπέρ της Μπεσίκτας. Στην Αλβανία, ωστόσο, το πρωτάθλημα που θα κριθεί στην τελευταία στροφή διεκδικείται από τέσσερις ομάδες. Η διαφορά του πρώτου από τον τέταρτο είναι μόλις δύο βαθμοί.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τέουτα του Αλέξανδρου Κούρου (πρώην Ατρομήτου, Ηρακλή και Απόλλωνα) καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (63 βαθμοί) της Βλάζνια για το ένα γκολ διαφοράς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Παρτιζάνι με 62 βαθμούς και στην τέταρτη η Λάτσι με 61! Ο πρωταθλητής της γειτονικής χώρας βγαίνει στον πρώτο προκριματικό του Champions League, ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στον πρώτο προκριματικό του Europa Conference League.

Την τελευταία αγωνιστική, η Τέουτα υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Απολόνια (είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και μπορεί εκτός από τη νίκη να αυξήσει και τη διαφορά γκολ), η Βλάζνια έχει το βαθμολογικό ντέρμπι με τη Λάτσι, ενώ η Παρτιζάνι δοκιμάζεται στην Μπίλις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα