15 μήνες φυλάκιση σε διαιτητή για το πιο ανύπαρκτο πέναλτι όλων των εποχών (vid)

Gazzetta team
15 μήνες φυλάκιση σε διαιτητή για το πιο ανύπαρκτο πέναλτι όλων των εποχών (vid)

bet365

Αδιανόητο πέναλτι, αλλά και πρωτοφανής απόφαση δικαστηρίου, που τιμώρησε Σέρβο διαιτητή με φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κοιτάζεις το βίντεο ξανά και ξανά και πραγματικά δεν μπορείς με τίποτα στον κόσμο να καταλάβεις τι ακριβώς έχει σφυρίξει. Συνέβη το 2018, αλλά το πιο αδιανόητο πέναλτι που έχει δοθεί ποτέ, βρέθηκε εκ νέου στην επικαιρότητα, καθώς ο διαιτητής που το υπέδειξε, καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση.

Πρόκειται για τον Σρντιάν Ομπράντοβιτς, ο οποίος τρία χρόνια πριν, σε ένα ματς που έκρινε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Σερβίας και το ποια ομάδα θα έπαιρνε εισιτήριο για το Europa League, καθόρισε το αποτέλεσμα με τρελό τρόπο. Στο Σπαρτάκ Σουμποτνίτσα – Ραμποτνίτσκι Νις βοήθησε τους γηπεδούχους και τώρα βρέθηκε ένοχος για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος. Εκτός από τη φυλάκιση, δεν θα μπορεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε οποιοδήποτε πόστο για την επόμενη 10ετία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED