Οπαδοί της Ραπίντ Βουκουρεστίου πήγαν πάνες σε ποδοσφαιριστές: «Σταματήστε να τα κάνατε πάνω σας» (pic)

Κώστας Τόπας
Οπαδοί της Ραπίντ Βουκουρεστίου πήγαν πάνες σε ποδοσφαιριστές: «Σταματήστε να τα κάνατε πάνω σας» (pic)

bet365

Εξαλλοι ήταν οι οπαδοί της Ραπίντ Βουκουρεστίου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για το γεγονός ότι έχασαν δύο σημαντικούς αγώνες στην προσπάθεια για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου ανήκει στην δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος της Ρουμανίας και παλεύει για την άνοδό της. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων της δεν ήταν θετικά κι αυτό προκάλεσε την οργή των οπαδών της, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο προπονητικό κέντρο και κατέθεσαν πάνες με την εικόνα καθενός από τους ποδοσφαιριστές.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και να τους πουν να μην είναι «σκ@τ@» κατά τη διάρκεια των αγώνων που πρέπει να παίξουν και να μην τα κάνουν πάνω τους.

Πάντως έως τώρα η Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνίζεται και ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός, Αργύρης Νάστος, μετά από 17 αγώνες έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς, και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα