Απίστευτο: Το Κοπεγχάγη-Άαρχους έληξε 2-3 και με VAR έγινε 3-3! (vid)

Απίστευτο: Το Κοπεγχάγη-Άαρχους έληξε 2-3 και με VAR έγινε 3-3! (vid)

bet365

Απίθανο φινάλε στο ματς της Κοπεγχάγης με την Άαρχους αφού ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα με σκορ 2-3, ωστόσο με την παρέμβαση του VAR σε «νεκρό» χρόνο καταλογίστηκε πέναλτι και η ομάδα του Ζέκα ισοφάρισε σε 3-3.

Το είδαμε και αυτό! Μια δυσάρεστη έκπληξη για την Άαρχους έκρυβε ο ρέφερι της αναμέτρησης, Γιέργκε Ντάουγκμπιεργκ Μπούρσαρντ αφού αν και σφύριξε την λήξη του αγώνα με νίκη 3-2 επί της Κοπεγχάγης αναγκάστηκε σε νεκρό χρόνο και έπειτα από παρέμβαση του VAR να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κάρλος Ζέκα! Όλα αυτά την στιγμή που οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, η Άαρχους που είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-1 έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το «τρίποντο», καθώς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιόνας διαμορφώθηκε ανέλπιστα το τελικό 3-3!

Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από πλευράς Άαρχους θεωρώντας πως το ματς είχε λήξει και δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση ο διαιτητής να αναιρέσει την απόφαση του!

Δείτε το video...

 

Τελευταία Νέα