Πογκμπά – Κριστιάνο: Εμπλέκονται σε... ανταλλαγή ανάμεσα σε Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πογκμπά – Κριστιάνο: Εμπλέκονται σε... ανταλλαγή ανάμεσα σε Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ!

bet365

Νέο σενάριο που ευνοείται κυρίως απ' όσα έχουν συμβεί στην περίπτωση του Πολ Πογκμπά κυκλοφορεί και αναφέρει πως ο Γάλλος δεν αποκλείεται να εμπλακεί σε ένα deal... ανταλλαγής με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ.

Ο Παγκόσμιος Κυπελλούχος του 2018 με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, αναμένεται πολύ σύντομα ν' αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στον Ιανουάριο προκειμένου η αγγλική ομάδα να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα γενναίο αντίτιμο για την πώλησή του.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μη φεύγει ποτέ από τα σενάρια περί της πιθανής επιστροφής στη Γιουνάιτεντ με την πρώτη ευκαιρία, ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος της Independent, Μιγκέλ Ντελάνεϊ είναι εκείνος που αναφέρει πως υπάρχουν πληροφορίες που εμπλέκουν τα δύο ονόματα για πιθανή ανταλλαγή.

Διαβάστε επίσης:

Δεν αποκλείει τίποτα η Γιουβέντους για την επιστροφή του Πογκμπά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα