Το «αντίο» του Καν στον Κασίγιας: «Φεύγει ένας από τους κορυφαίους» (pic)

Gazzetta team
Το «αντίο» του Καν στον Κασίγιας: «Φεύγει ένας από τους κορυφαίους» (pic)

bet365

Ο κορυφαίος, Όλιβερ Καν, έστειλε το δικό του αποθεωτικό μήνυμα στον... ομόλογό του, Ίκερ Κασίγιας, για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Η ανεκτίμητη αξία του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αποσύρθηκε και επίσημα από την ενεργό δράση, μπορεί να αποδειχθεί από το μυθικό παλμαρέ, από την κληρονομιά που αφήνει στο ποδόσφαιρο. Η αναγνώριση, όμως, που λαμβάνει από τους θρύλους του αθλήματος είναι ίσως το σπουδαίοτερο τεκμήριο.

Μετά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και το ιπποτικό του μήνυμα, ήταν η σειρά ενός ακόμη ιερού τέρατος των γκολπόστ να εξάρει το μεγαλείο του 39χρονου Ισπανού.

Ο Όλιβερ Καν, παρά το ότι κρέμασε τα παπούτσια του 12 νωρίτερα, έπαιξε ως αντίπαλος του Κασίγιας πάνω από 10 φορές σε ματς Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και μία φορά σε επίπεδο εθνικών ομάδων (Γερμανία-Ισπανία). Είχε ζήσει, λοιπόν, εκ των έσω τον «Άγιο Ίκερ», σε μια σχέση με εντάσεις και δραματικές «μονομαχίες» και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έγραψε:

«Ένας από τους κορυφαίους φεύγει από τη σκηνή. Είχαμε μεγάλες ''μάχες'', μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά ο σεβασμός ήταν πάνω απ' όλα. Το fair-play και το να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό είναι οι πιο σημαντικές αξίες του αθλητισμού. Θέτεις πάντα το παράδειγμα, φίλε μου! Χαίρε!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Τελευταία Νέα