Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έδιωξαν τον Λουτσέσκου 96 ώρες αφότου ανέλαβε

Gazzetta team
Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έδιωξαν τον Λουτσέσκου 96 ώρες αφότου ανέλαβε

bet365

Επειτα από 12 χρόνια στον πάγκο της Σαχτάρ, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έκανε το λάθος να υπογράψει στην αντίπαλο, Ντιναμό Κιέβου, αλλά έπειτα από τέσσερις μέρες και έντονες αντιδράσεις των οπαδών, παραιτήθηκε.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της Σαχτάρ Ντόνετσκ, στον πάγκο της οποίας κάθισε για 12 χρόνια, οδηγώντας την μάλιστα στην κατάκτηση του τότε Κυπέλλου UEFA, αλλά και σε οκτώ πρωταθλήματα Ουκρανίας μεταξύ άλλων. Ωστόσο, στα 74 του ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε κάτι απίστευτο πριν από τέσσερις μέρες.

Ο Λουτσέσκου υπέγραψε στη μεγάλη αντίπαλο, Ντιναμό Κιέβου, αλλά έμεινε στον δικό της πάγκο μόνο για 96 ώρες. Ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση εξαιτίας των αντιδράσεων των οπαδών και των δύο ομάδων. Τόσο εκείνοι της Σαχτάρ, όσο κυρίως της Ντιναμό, είχαν ακραίες αντιδράσεις στα social media, αλλά πήγαν και έξω από το σπίτι του, όπου τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα