Η Σάλτσμπουργκ διέλυσε με 7-2 την Ραπίντ, σκόραρε ο Φούντας (vid)

Κώστας Τόπας
Η Σάλτσμπουργκ διέλυσε με 7-2 την Ραπίντ, σκόραρε ο Φούντας (vid)

bet365

Ακάθεκτη συνεχίζει η Σάλτσμπουργκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά και τη νέα μεγάλη νίκη που κατάφερε να πάρει κόντρα στην Ραπίντ μέσα στη Βιέννη.

Ενα ματς το οποίο θα ήθελε γρήγορα να ξεχάσει ο Ταξιάρχης Φούντας και οι συμπαίκτες του, καθώς γνώρισαν την βαριά ήττα με 7-2 από την Σάλτσμπουργκ. Βέβαια, η Ραπίντ ήταν αυτή η οποία κατάφερε πρώτη να ανοίξει το σκορ με τον Καρά, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα, με τον Οκαφούρ.

Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, η Σάλτσμπουργκ, πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με τον Μουεπού και εννέα λεπτά ύστερα, πέτυχαν το 1-3. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 4-1, χάρη στο τέρμα του Βάλκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Ραμάλο στο 60' βρήκε δίχτυα για το 1-5, ο Γιουνούζοβιτς έκανε το 1-6 ενώ ο Τσαν με πέναλτι στο 79' σημείωσε το 1-7.

Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν με τον Ταξιάρχη Φούντα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός με τα χρώματα της Ραμπίντ Βιέννης τη φετινή σεζόν, έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 19 γκολ ενώ μετράει και 6 ασίστ, σε 27 συμμετοχές.

 

Τελευταία Νέα