Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο αλλά ένας... 23χρονος από τη Λέστερ είναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (Pics)

Κώστας Τόπας
Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο αλλά ένας... 23χρονος από τη Λέστερ είναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (Pics)

bet365

Ουτε Κριστιάνο, ούτε Μέσι στην κορυφή! Το top10 έχει τις δικές του εκπλήξεις...
Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι ίσως θεωρούν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι, είναι οι πλουσιότεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Κι όμως οι δύο μεγάλοι σταρ του ποδοσφαίρου δεν βρίσκονται στην κορυφή των πιο πλούσιων παικτών, καθώς ένας 23χρονος, ονόματι, Φαΐκ Μπολκιάχ, είναι ο νούμερο ένας της σχετικής λίστας.

Μετά από έρευνα του, BlogFinance (μέσω της Marca), διαπιστώθηκε πως ο νεαρός, Φαΐκ Μπολκιάχ, ο οποίος αγωνίζεται στην U-23 της Λέστερ, είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.Γεννήθηκε το 1998 στο Λος Άντζελες των H.Π.Α και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στο Νησί αλλά μέχρι δεν έχει καταφέρει να πάρει το βάπτισμα πυρός, με την πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου, έχοντας αγωνιστεί μόνο στις Ακαδημίες.

Βέβαια, το ερώτημα όλων είναι πως ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ο πιο πλούσιος του πλανήτη από τη στιγμή. Η απάντηση είναι απλή. Ο Φαΐκ Μπολκιάχ, είναι ανιψιός του Σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασανάλ Μπολκιάχι. Η περιουσία του Φαΐκ Μπολκιάχ εκτιμάται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 450 εκατομμύρια δολάρια και τον Λιονέλ Μέσι στην τρίτη, με 400 εκατομμύρια.

Μάλιστα, ο Φαΐκ Μπολκιάχ, είχε... καλομάθει από μικρός τις απολαύσεις της ζωής. Στα έβδομα γενέθλια, ο θείος του και Πρίγκηπας Τζέφρι, που είναι γνωστός ως ο μεγαλύτερος «σπάταλος» στον κόσμο, κάλεσε τον Μάικλ Τζάκσον σε μία ιδιωτική συναυλία για τον γιο του, με αντίτιμο 17 εκατομμύρια δολάρια!
Η λίστα με τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου:
10. Πολ Πογκμπά - 85 εκ. δολάρια
9. Εντέν Αζάρ - 95 εκ. δολάρια
8. Αντρές Ινιέστα - 120 εκ. δολάρια
7. Γκάρεθ Μπέιλ - 125 εκ. δολάρια
6. Γουέιν Ρούνεϊ - 160 εκ. δολάρια
5. Νεϊμαρ - 185 εκ. δολάρια
4. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς - 190 εκ. δολάρια
3. Λιονέλ Μέσι - 400 εκ. δολάρια
2. Κριστιάνο Ρονάλντο - 450 εκ. δολάρια
1. Φαΐκ Μπολκιάχ, - 20 δισ. δολάρια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα