Eredivisie: Πιθανή ανατροπή της απόφασης για ακύρωση της σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης
Eredivisie: Πιθανή ανατροπή της απόφασης για ακύρωση της σεζόν!

bet365

Οι περισσότερες από τις μισές ομάδες της Eredivisie φαίνεται πως κινούνται νομικά ενάντια στην απόφαση που πάρθηκε για διακοπή της αγωνιστικής περιόδου λόγω της πανδημίας και φαίνεται πως η υπόθεση θα έχει κι άλλα επεισόδια!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε πως η Eredivisie διακόπτεται λόγω του κορονοϊού και δεν θα συνεχιστεί για φέτος, δίχως όμως να υπάρξει πρωταθλητής, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά έπειτα από 75 χρόνια!

Ο Άγιαξ ήταν πρώτος στην κόντρα με την Άλκμααρ λόγω υπεροχής στη διαφορά τερμάτων και βάσει της βαθμολογίας μοιράστηκαν οι ευρωπαϊκές θέσεις δίχως όμως να υπάρξουν υποβιβασμοί.

Δια στόματος του πολιτικού της χώρας, Μαρκ Μπούμανς, έγινε γνωστό πως: «Η απόφαση που πάρθηκε και προκάλεσε χάος είναι τέτοια που έχει κάνει τις μισές συν μια, ομάδες, να εναντιωθούν»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα