Η Βίλεμ βγαίνει Ευρώπη, αλλά το τοπίο παραμένει θολό!

Η Βίλεμ βγαίνει Ευρώπη, αλλά το τοπίο παραμένει θολό!

bet365

Μια σειρά ερωτημάτων έθεσαν ο τεχνικός της Βίλεμ, Άντριε Κόστερ και ο τεχνικός διευθυντής, Γιόρις Ματάισεν αναφορικά με το τι θα συμβεί στην Eredivisie μετά την απόφαση της κυβέρνησης για λουκέτο στο ποδόσφαιρο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Mε απόφαση του πρωθυπουργού της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, η ποδοσφαιρική σεζόν στην Eredivisie και όχι μόνο, ολοκληρώνεται άδοξα καθώς απαγορεύτηκε η διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, με ή χωρίς θεατές.

Η συγκεκριμένη απόφαση ευνοεί την Βίλεμ καθώς καταλαμβάνει την πέμπτη θέση της βαθμολογίας που της δίνει το δικαίωμα για ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ο τεχνικός της ομάδας των Παυλίδη, Βρουσάι και Στρέζου, Άντριε Κόστερ στάθηκε ωστόσο στο γεγονός πως για περισσότερους από τέσσερις μήνες δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και πως κάποιες ομάδες έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια και ως εκ τούτου ενδέχεται να ακυρωθεί η 22η αγωνιστική!

«Είναι απογοητευτικό όταν δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να καθόμαστε για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν έχουν δώσει όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων. Ίσως θα πρέπει να ακυρωθεί η αγωνιστική που δεν ολοκληρώθηκε (22η), αφού για παράδειγμα το ματς της Ουτρέχτης με τον Άγιαξ δεν διεξήχθη. Αυτό βέβαια δεν θα έχει συνέπειες για την Βίλεμ αφού χάσαμε από την Αϊντχόφεν. Ακόμη και έτσι θα τερματίσουμε στην πέμπτη θέση».

Μια σειρά από ερωτήματα έθεσε ο τεχνικός διευθυντής της Βίλεμ, Γιόρις Ματάισεν.

«Το πιο σημαντικό είναι πως η κατάσταση στην Ολλανδία έχει βελτιωθεί και όλοι παραμένουν υγιείς. Την Παρασκευή το μεσημέρι έχουμε τηλεδιάσκεψη με τους υπόλοιπους συλλόγους όπου θα ξεκαθαρίσει την συμβεί στην τρέχουσα σεζόν», τόνισε αρχικά προσθέτοντας:

«Τα ερωτηματικά είναι πολλά. Για παράδειγμα μπορούμε να προπονηθούμε πριν από την 1η Σεπτεμβρίου με την λογική πως θα ξεκινήσει η νέα σεζόν; Αυτό θα συμβεί δίχως κόσμο; Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Στη Βίλεμ περιμένουν τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης που έχει οριστεί για την Παρασκευή (24/4) προκειμένου να αποφασιστεί τι θα συμβεί με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας Επίσης, όπως τονίζεται οι ποδοσφαιριστές ηλικίας από 12 έως 18 ετών συνδυάζουν το σχολείο με τις προπονήσεις την στιγμή που μέχρι τον Ιούνιο τα πάντα είναι κλειστά με αποτέλεσμα ουδείς να γνωρίζει τι θα συμβεί.

 

Τελευταία Νέα