Πρόεδρος ομοσπονδίας Λευκορωσίας: «Γιατί να μην γίνουν αγώνες; Δεν υπάρχει πανικός στη χώρα»

Πρόεδρος ομοσπονδίας Λευκορωσίας: «Γιατί να μην γίνουν αγώνες; Δεν υπάρχει πανικός στη χώρα»

bet365

Η Λευκορωσία είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά παρά την έξαρση του κορονοϊού, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βλάντιμιρ Μπαζάνοφ να πηγαίνει κόντρα σε κάθε λογική εκπλήσσοντας με τις δηλώσεις του!

Την στιγμή που σχεδόν κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έχει ανασταλεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι Λευκορώσοι πάνε κόντρα στη λογική ξεκινώντας το πρωτάθλημα τους με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, Βλάντιμιρ Μπαζάνοφ παρά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί εμφανίστηκε καθησυχαστικός.Και όλα αυτά ενώ έχουν καταγραφεί 51 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα.

«Για ποιο λόγο δεν πρέπει να το αρχίσουμε; Υπάρχει έκτακτη κατάσταση στη χώρα μας; Δεν υπάρχει κρίσιμη κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα εγκαίρως. Πολλά ματς στην Ευρώπη διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, όμως πάρα πολλοί οπαδού συγκεντρώνονται έξω από το στάδιο. Έτσι δεν υπάρχει νόημα να αγωνίζεσαι δίχως κόσμο», τόνισε αρχικά ο Μπαζάνοφ προσθέτοντας:

«Για όνομα του θεού. Δεν υπάρχει πανικός. Η κατάσταση στη χώρα δεν είναι τέτοια που θα πρέπει να σταματήσουμε τα πάντα».

 

Τελευταία Νέα