Σπόρτινγκ Λισαβόνας καλεί Μάριο Μπράνκο

Σπόρτινγκ Λισαβόνας καλεί Μάριο Μπράνκο

bet365

Στο στόχαστρο των «λιονταριών» της Λισαβόνας σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, βρίσκεται ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ,

Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αναφέρεται σήμερα στον Πορτογαλικό Τύπο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι ο Νο 1 υποψήφιος για να αναλάβει από το καλοκαίρι και μετά το ποδοσφαιρικό τμήμα των «λιονταριών», που πρόσφατα προχώρησαν στην πρόσληψη του Ρούμπεν Αμορίμ για την τεχνική ηγεσία τους.

Όπως αναφέρει η «A Bola» η Σπόρτινγκ θέλει να επαναφέρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, που καταργήθηκε το 2012, με τον Μάριο Μπράνκο να είναι βασικός υποψήφιος.

Οι Πορτογάλοι εκτιμούν ότι ο 44χρονος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία τόσο από την εγχώρια αγορά, αλλά και από την Ευρώπη, όπου έχει εργαστεί σε Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία και Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μάριο Μπράνκο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελεί υπό παραίτηση εδώ και καιρό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

H O Jogo επικοινώνησε με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή, ο οποίος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, δηλώνοντας απόλυτα αφοσιωμένος και επικεντρωμένος στο φινάλε της σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράνκο έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, μέσω των επαφών που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες μεταξύ των δύο πλευρών: όλα ξεκίνησαν με τον δανεισμό του Γιόσιπ Μίσιτς, τον Ιανουάριο του 2019, αλλά και τις επαφές για την αγορά των δικαιωμάτων του Κροάτη μέσου από τον ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα