Σα Πίντο: «Εξαιρετικός προπονητής ο Φερέιρα»

Σα Πίντο: «Εξαιρετικός προπονητής ο Φερέιρα»

Σα Πίντο: «Εξαιρετικός προπονητής ο Φερέιρα»

bet365

Ο νυν προπονητής της Μπράγκα, μιλώντας με αφορμή την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του τεχνικού στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου και του ΟΦΗ ήταν αυτός που διαδέχθηκε τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Μπράγκα, μετά την αποχώρηση του τελευταίου για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Η πρώην ομάδα του Πορτογάλου προπονητή δίνει σήμερα το πρώτο της παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα υποδεχόμενη την Μορεϊρένσε και μεταξύ άλλων ο Ρικάρντο Σα Πίντο μίλησε και για τον Αμπέλ Φερέιρα.

«Κρατήσαμε αρκετές ιδέες από τον Αμπέλ. Είναι ένας καλός φίλος και ένας εξαιρετικός προπονητής με τον οποίο είχα συνεργαστεί στην Σπόρτιγνκ, όταν αυτός ξεκινούσε την προπονητική του καριέρα. Έχουμε μια επιθετική αλλά και αμυντικά ισορροπημένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει σε κάθε στιγμή ενός αγώνα», υποστήριξε ο Σα Πίντο, αναφερόμενος στο έργο του τεχνικού του ΠΑΟΚ στην Μπράγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα