Μπάσιμο της Σέλτικ για Γιάγια Τουρέ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπάσιμο της Σέλτικ για Γιάγια Τουρέ!

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί τον διακαή πόθο της Σέλτικ με τους «καθολικούς» να έχουν ως σύμμαχο τον αδερφό του Κόλο στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν την υπογραφή του!

Μάντσεστερ Σίτι – Γούλβς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Γιάγια Τουρέ παραμένει δίχως ομάδα με τον ατζέντη του Ντμίτρι Σέλουκ να έχει ξεκαθαρίσει πως πρωταρχικός στόχος για τον Ιβοριανό σταρ αποτελεί η επιστροφή του στην Premier League!

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο πρώην χαφ των «ερυθρολεύκων» εδώ και μερικές εβδομάδες έχει δεχθεί πρόταση από την Σέλτικ, την οποία και αντιμετωπίζει θετικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρέη ασίσταντ του Μπρένταν Ρότζερς στους «Καθολικούς» εκτελεί ο αδερφός του Γιάγια Τουρέ, Κόλο!

Το βέβαιο είναι πως ο 35χρονος άσος περίμενε κάτι καλύτερο, ωστόσο όσο οι μέρες κυλούν δεν αποκλείεται να καταλήξει στην ομάδα της Γλασκώβης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα