Βιγιαρεάλ – Αρσεναλ 2-1: Ανάδυση για τελικό (vid)

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Αρσεναλ 2-1: Ανάδυση για τελικό (vid)

bet365

Το Κίτρινο Υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ έκανε τα εύκολα, δύσκολα κόντρα στην Αρσεναλ. Κυριάρχησε, προηγήθηκε 2-0 με παίκτη περισσότερο, αλλά οι Gunners το... έσωσαν κάπως με το 2-1 ενόψει Λονδίνου.

Ηταν ένα πολύ περίεργο ματς. Ουσιαστικά εκείνη που το έκρινε, ήταν η Βιγιαρεάλ. Από μόνη της. Εκείνη ήταν που πήγε να το καθαρίσει. Εκείνη που έδωσε ελπίδα στην κακή Αρσεναλ, η οποία έφυγε με ήττα από το “Θεράμικα”, αλλά με το 2-1 να καθιστά κάθε άλλο παρά απαγορευτική την ανατροπή την επόμενη Πέμπτη στο Λονδίνο.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο ήταν τέλειο τακτικά στο α μέρος. Κανένα λάθος πίσω και καμία φάση για τους φιλοξενούμενους. Και μπροστά στο ημίωρο είχε κάνει το σκορ 2-0. Στο 6' ο Τριγκέρος έβαλε το πρώτο με ωραίο χαμηλό διαγώνιο και στο 30' πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι ο Ραούλ Αλμπιόλ για το ντουμπλάρισμα στα δίχτυα.

Το γεγονός που άλλαξε τη ροή του αγώνα, ήταν παράδοξο. Στο 57' αποβλήθηκε ο Θεμπάγιος και από εκείνη τη στιγμή η Αρσεναλ έγινε καλύτερη, αν και με παίκτη λιγότερο. Οι Ισπανοί έχασαν τη συγκέντρωσή τους και έκαναν ανούσια λάθη. Οπως χωρίς λόγο ο Τριγκέρος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σάκα σε σημείο που δεν υπήρχε λόγος. Ο Πεπέ ευστόχησε στο πέναλτι (73') και οι Λονδρέζοι έφυγαν με το λιγότερο κακό αποτέλεσμα.

Μάλιστα λίγο αργότερα (77'), ο Καπού άφησε και τους γηπεδούχους με 10 παίκτες, ενώ στο φινάλε ο Ρούγι σταμάτησε τον Ομπαμεγιάνγκ που άγγιξε την ισοφάρισε σε τετ α τετ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε και τις δύο ομάδες με ανάμικτα συναισθήματα, αλλά τους γηπεδούχους πιο στεναχωρημένους, παρά τη νίκη τους.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live μετάδοση του ημιτελικού!

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Εμερι): Ρούγι, Πάου Λόπεθ, Ραούλ Αλμπιόλ, Φόιθ (69' Μάριο), Πεδράθα (79' Αλμπέρτο Μορένο), Καπού, Τριγκέρος (79' Μόι Γκόμεθ), Παρέχο, Τσουκβουέζε, Μορένο, Αλκάθερ

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Πάμπλο Μάρι, Τσάκα, Παρτέι, Θεμπάγιος, Οντεγκααρντ (62' Μαρτινέλι), Σάκα (85' Ομπαμεγιάνγκ), Σμιθ-Ρόου (90'+5' Ελνένι), Πεπέ ((90'+5' Γουίλιαν).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα