Ολυμπιακός: Οι δοκιμές και το επικρατέστερο σχήμα με PSV Αϊντχόφεν

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές και το επικρατέστερο σχήμα με PSV Αϊντχόφεν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δοκιμές και το επικρατέστερο σχήμα με PSV Αϊντχόφεν

bet365

Η παρουσία του Εμβιλά για το ματς της Πέμπτης παραμένει αβέβαιη και το 4-2-3-1 με βασικό τον Βαλμπουενά εξακολουθεί να φαντάζει η πιο πιθανή εκδοχή του Μαρτίνς κόντρα στη PSV.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει και νωρίτερα η εκδοχή του 4-2-3-1 με Σα, Λαλά, Μπα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά (φαβορί έναντι Φορτούνη), Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί φαντάζει ως πιο δυνατό σενάριο για το παιχνίδι των Πειραιωτών την Πέμπτη.

Δηλαδή Σα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ Λαλά και αριστερό τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και κέντρο άμυνας με Σωκράτη και Μπα. Κεντρικά χαφ τους Καμαρά και Μπουχαλάκη & μπροστά τους τον Βαλμπουενά. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μπρούμα και Μασούρας και Ελ Αραμπί ως φορ. Οριστικά ξεκάθαρη εικόνα από τις δοκιμές του Μαρτίνς δεν υπάρχει ωστόσο παραμένει αβέβαιο το εάν θα έχει διαθέσιμο τον Εμβιλά. Εξάλλου εάν ο Γάλλος δεν είναι στο 100% δεν υπάρχει λόγος για το οποιοδήποτε ρίσκο. Θέση στο βασικό σχήμα εκτός από τον Φορτούνη διεκδικεί πάντως και ο Βρουσάι. Τις τελικές του αποφάσεις ο Πορτογάλος θα τις πάρει την Πέμπτη πάντως ανήμερα του ματς με τη PSV Αϊντχόφεν (19.55, Καραϊσκάκη).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα