Τζόλης: «Να κερδίσουμε στην Κύπρο» (vid)

Τζόλης: «Να κερδίσουμε στην Κύπρο» (vid)

Gazzetta team
Τζόλης: «Να κερδίσουμε στην Κύπρο» (vid)

bet365

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στο πόσο κρίσιμος για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας είναι ο αγώνας με την Ομόνοια που ακολουθεί

Το «σύνθημα» ενόψει της επόμενης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Κύπρο με την Ομόνοια έδωσε ο Χρήστος Τζόλης μέσω των όσων είπε στο PAOK TV. « Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, φάνηκε ότι χαλαρώσαμε λίγο με τα δύο γρήγορα γκολ κι ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο γρήγορα στο δεύτερο, που μας αποσυντόνισε πολύ. Έτσι πως ξεκινήσαμε, άλλαξε τελείως το παιχνίδι για εμάς", ανέφερε αρχικά για τη χθεσινή ήττα (3-2) από την Αϊντχόβεν.

Και συνέχισε. «Νομίζω ότι πήγαμε λίγο πιο πίσω την αμυντική γραμμή, κάναμε άμυνα πίσω από το κέντρο οι πιο πολλοί παίκτες. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλές φάσεις, να βγάζει σέντρες, να παίζει κάθετα και νομίζω αυτό ήταν το δικό μας λάθος. Τώρα, πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε στο Europa League. Είναι σημαντική η επόμενη αγωνιστική και για εμάς και για τους άλλους», σχολίασε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα