Ινσούα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι» (vid)

Ινσούα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι» (vid)

Gazzetta team
Ινσούα: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι» (vid)

bet365

Ο Αργεντινός μπακ σχολίασε πως απέναντι σε ομάδες όπως η Λέστερ «πληρώνεις» και το παραμικρό λάθος
Η ΑΕΚ έχασε απόψε (29/10) από τη Λέστερ με 2-1 και ο Ινσούα σχολίασε πως οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτό το επίπεδο πρέπει να αποφεύγουν και το παραμικρό λάθος. «Είναι λογικό όταν φεύγεις με μία ήττα να μην έχεις καλά συναισθήματα. Όμως πιστεύω δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Το λέγαμε και με τα παιδιά, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι», είπε αρχικά ο Αργεντινός μπακ στην Cosmote TV.
Και συνέχισε για την αλλαγή της «κιτρινόμαυρης» εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο. «Ηταν συνδυασμός, η αλλαγή συστήματος και η ενέργεια -θέληση που βγάλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η Λέστερ είχε υπεροχή στον άξονα. Φορτώσαμε τον άξονα στην επανάληψη, ήρθε το γκολ γρήγορα, χάσαμε άλλη μία ευκαιρία. Μετά δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και δώσαμε τη μάχη μας. Προσπαθήσαμε να ήμαστε συγκεντρωμένοι».
Για το αν πιστεύουν στην πρόκριση υπογράμμισε ότι «μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Εχουμε την υποχρέωση να δώσουμε τη μάχη μας. Συνολικά έχουμε έξι παιχνίδια. Εχουμε παίξει τα δυο. Με τη Ζόρια πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με καλό δικό μας αποτέλεσμα την άλλη αγωνιστική και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο ματς, μπορεί να μας βάλει γερά στο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα