Μαυρίας: «Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα»

Gazzetta team
Μαυρίας: «Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα»

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει καλά τη δυναμική της Τούμπας, αλλά όπως είπε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου: «μακάρι να παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο».

Ο Χάρης Μαυρίας, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην απουσία του κόσμου και τις άδειες κερκίδες των γηπέδων ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα. Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα. Ξέρω πως είναι αυτό το γήπεδο με κόσμο και θα ήταν καλό. Δεν υπάρχει παίκτης που να θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο», σχολίασε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία της κυπριακής ομάδας δεν περνάει απαρατήρητη, όπως είπε ο Μαυρίας, αναφερόμενος στην πρώτη παρουσία των «πράσινων» της Κύπρου στη φάση των ομίλων του Europa League.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Europa League. Φτάσαμε εδώ με προκρίσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ πως μπορούμε να σταθούμε στον όμιλο που βρισκόμαστε» είπε στην αρχική του τοποθέτηση και ακολούθως σημείωσε:

«Έχουμε το δικό μας στυλ. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή άμυνα και προσπαθούμε να επιτεθούμε με αρκετούς τρόπους. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πού καλή ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ συνεχώς έχει καλή παρουσία. Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ ήταν μια δυνατή ομάδα απλά τα τελευταία χρόνια είναι αποτελεσματικός. Για κάθε παίκτη αποτελούν κίνητρο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες. Είμαστε όλοι έτοιμοι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα