ΑΕΚ: Με το δεξί η Σεν Γκάλεν!

ΑΕΚ: Με το δεξί η Σεν Γκάλεν!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με το δεξί η Σεν Γκάλεν!

bet365

Η Σεν Γκάλεν δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της με τη Σιόν, ωστόσο ένα γκολ (1-0) ήταν αρκετό για να τη βάλει με το δεξί στο πρωτάθλημα ελβετίας.

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Σεν Γκάλεν η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σιόν. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Εuropa League δεν εντυπωσίασε, ήταν όμως καλή στο ανασταλτικό κομμάτι και χάρη σε ένα τέρμα του Φαζλίζι στο α' μέρος πήρε το τρίποντο. Με 4-3-1-2 παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα ελβετίας η Σεντ Γκάλεν. Κόντρα στη Σιόν, ο Πέτερ Ζάιντλερ άφησε στον πάγκο τους εξαιρετικούς Γιουάν, Ρουίθ (μπήκαν στη διάρκεια του ματς) και χρησιμοποίησε τον Ατι-Ζίγκι στο τέρμα, δεξιά τον Κράουκι, αριστερά τον Μουχαϊμ, ενώ στο κέντρο της άμυνας τους Στεργίου, Φαζλίζι. Γκέρτλερ, Κιντίγια και Στίλχαρτ τα τρία αμυντικά χαφ, με τον Ριμπέιρο να είναι πίσω από τους Ζιλμενό και Ντουά.

Κακό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να μην έχουν ρυθμό και να ρίχνουν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Σεντ Γκάλεν είχε την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική. Στον αντίποδα, η Σιόν ήταν «εγκλωβισμένη» επιθετικά. Στην καλύτερη φάση του α' μέρους (38') ήρθε και το γκολ. Ο Κιντίγια εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ, ο Φίσκεντσερ έβγαλε εντυπωσιακά με τη βοήθεια του δοκαριού, όμως ο Φαζλίζι πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Στο 57' η Σιόν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμπντελαουί και η αντίπαλος της ΑΕΚ κρατούσε εύκολα το μηδέν, χωρίς ωστόσο να επιδιώκει να ανεβάσει το ρυθμό της. Η Σιόν ρίσκαρε στο τέλος και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κασά.

Δείτε τη φάση του γκολ της Σεν Γκάλεν στο 48.50

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα