Ολυμπιακός: Τοπ στιγμές του «Στρατηγού» Βαλμπουενά στην Ευρώπη! (vids)

Ολυμπιακός: Τοπ στιγμές του «Στρατηγού» Βαλμπουενά στην Ευρώπη! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τοπ στιγμές του «Στρατηγού» Βαλμπουενά στην Ευρώπη! (vids)

bet365

Ο Γάλλος είναι... παιχταράς ολκής και το έχει πιστοποιήσει ουκ ολίγες φορές φέτος και το Gazzetta.gr αναδεικνύει μερικές πολύ καλές ευρωπαϊκές στιγμές του με τον Ολυμπιακό.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ας δώσουμε έμφαση σε πέντε περιπτώσεις που ο Βαλμπουενά είτε έβγαλε ασίστ είτε σκόραρε στην Ευρώπη. Να τονιστεί πως ο Γάλλος χαφ έχει φέτος 32 αγώνες με 21 (!!!) ασίστ και 8 γκολ. Ειδικότερα:

1. Η συμμετοχή του στην φάση του γκολ του Σισέ στο 0-1 με την Άρσεναλ που έληξε 1-2 και έφερε την μεγάλη πρόκριση: Από τα δικά του πόδια έφυγε το κόρνερ που μάλλον με παρέμβαση του Θεμπάγιος έφτασε στον Σισέ και έκανε το 0-1. Πάλι από δική του στατική φάση ο Ολυμπιακός... τιμωρεί αντίπαλό του.

2. Η ασίστ του στον Ραντζέλοβιτς για να σκοράρει κόντρα στην Κρασνοντάρ: Τρομερή κάθετη του Γάλλου δημιουργικού χαφ που έβγαλε τον Ραντζέλοβιτς... φάτσα με το αντίπαλο τέρμα για να σκοράρει.

3. Οι δύο ασίστ του στον Ελ Αραμπί για τα γκολ στη ρεβάνς με τους Ρώσους: Η πρώτη ήταν πιο... προγραμματισμένη στο μυαλό του. Η 2η είχε και κάποια δόση τύχης αλλά αυτό που μετράει είναι το γκολ.

4. Η εξαιρετική του συνεργασία με τον Ποντένσε στο 1-2 με την Τότεναμ: Ο Ολυμπιακός μείωσε στο σκορ χάρις την συνεργασία των δύο χαρισματικών κοντών του στην φάση αυτή. Η ασίστ βέβαια ήταν του Γάλλου.

5. Το γκολ του με Τότεναμ και ο πανηγυρισμός του: Ο Γάλλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στην συνέχεια έκανε αυτόν τον ξεχωριστό πανηγυρισμό του με τον... χαιρετισμό.

6. Το standing ovation του κόσμου στο ματς με την Τότεναμ: Μία πολύ μεγάλη αναγνώριση σε έναν τεράστιο παίκτη. Ο ίδιος εξάλλου δέθηκε γρήγορα και με τον Ολυμπιακό και με τον κόσμο του.

7. Ο τρομερός εκνευρισμός του στο μαρκάρισμα του Μάριν πάνω στον Τσιμίκα και το πως υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του: Ο Γερμανός δεν είχε κανέναν λόγο να χτυπήσει έτσι τον Τσιμίκα. Ο Γάλλος... τρελάθηκε με το σκληρό αυτό μαρκάρισμα και του ζήτησε τον λόγο στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Δείγμα του πάθους του για την ομάδα και του πως υπερασπίζεται τους συμπαίκτες του.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα