Ολυμπιακός - Γουλβς: Το πιο παράξενο παιχνίδι και με ειδικές συνθήκες λόγω κορονοϊού (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Γουλβς: Το πιο παράξενο παιχνίδι και με ειδικές συνθήκες λόγω κορονοϊού (pics)

bet365

Ο κορονοϊός... χτύπησε για τα καλά και το ποδόσφαιρο και το Ολυμπιακός - Γουλβς είναι το πιο ιδιαίτερο και παράξενο ματς στο Φάληρο τα τελευταία χρόνια.

Φτάνοντας στο Καραϊσκάκη οι εικόνες που αντικρίζεις δεν είναι οι συνηθισμένες πριν από αγώνα. Άδειοι διάδρομοι, την μπουτίκ του Ολυμπιακού χωρίς κόσμο και μονάχα πολύ λίγους φίλους της ομάδας που από απόσταση αποθέωσαν την αποστολή των Πειραιωτών όταν έφτασε στο γήπεδο. Ακόμα και η Θύρα 7 ακύρωσε την συγκέντρωσή της έξω από το γήπεδο λόγω κορονοϊού. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία ο αριθμός των διαπιστευμένων δεν ξεπερνάει τους 40 και οι οδηγίες ήταν σαφείς. Αποστάσεις ασφαλείας για όλους.

Μάλιστα ορισμένοι σεκιούριτι έδιναν μέχρι και γάντια στους εκπροσώπους ων ΜΜΕ ενώ η UEFA είχε από χθες Τετάρτη την λίστα με όλα τα άτομα που θα μπουν και θα βγουν από το γήπεδο. Λόγω του κορονοϊού και της υπάρχουσας κατάστασης το Ολυμπιακός - Γουλβς είναι από κάθε άποψη ένα ιδιαίτερο ματς. Να σημειωθεί πως μετά τον αγώνα δεν θα υπάρξει μικτή ζώνηκαι μπορεί να μην γίνει ούτε η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενώ η ρεβάνς της 19ης Μαρτίου είναι για τα καλά στον... αέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα