Ομπαμεγιάνγκ: «Ευχαριστώ για την αγάπη σας, το παίρνω ως μάθημα»

Gazzetta team
Ομπαμεγιάνγκ: «Ευχαριστώ για την αγάπη σας, το παίρνω ως μάθημα»

bet365

Το διαδικτυακό μήνυμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό και την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του στο φινάλε.

Μέσα σε λίγα λεπτά, έγινε από ωραίος μοιραίος για την ομάδα του. Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ για να δώσει ισοπαλία πρόκρισης στους Κανονιέρηδες κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά στην τελευταία φάση έχασε μια απίστευτη ευκαιρία που στοίχισε τον αποκλεισμό στην ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Λίγες ώρες μετά το θρίλερ του «Emirates» και με πιο καθαρό μυαλό, ο Γκαμπονέζος επιθετικός ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα μήνυμα με το οποίο προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το (πεσμένο) ηθικό των φίλων της ομάδας του Λονδίνου.

«Ξύπνησα το πρωί και ως συνήθως προσευχήθηκα και ευχαρίστησα τον Θεό για ό, τι μου έχει δώσει. Μια απίστευτη οικογένεια και εσείς φίλαθλοι είστε μέρος της. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και την αγάπη που δέχθηκα από χθες (27/02)» ανέφερε αρχικά ο «Όμπα».

«Το ποδόσφαιρο είναι σπουδαίο, ακόμα και όταν κάποιες φορές σου προκαλεί παράξενα συναισθήματα, αλλά το παίρνω ξανά ως μάθημα και να κρατήσω ψηλά το κεφάλι. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα παλέψουμε σαν ομάδα μέχρι το τέλος» κατέληξε.

Οι πρώτοι που του απάντησαν κάτω από το μήνυμά του; Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι («είμαστε μαζί αδελφέ, είσαι φαινόμενο, ο αρχηγός μας»), ο Γκράνιτ Τσάκα («θα παλέψουμε μέχρι το τέλος ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας! ΟΜΑΔΑ!!!!»), ο Ντάνι Θεμπάγιος («ο αρχηγός μας»), ο Μπουκάγιο Σάκα («αρχηγέ μου, πάμε ξανά»), ακόμα και ο παλιός του συμπαίκτης στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μαρκ Μπάρτρα («πάμε αδελφέ! Είσαι μεγάλος»).

Ξεχωριστό το μήνυμα του θρυλικού σκόρερ της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ: «Σε αγαπάμε!!! Αυτός ο σύλλογος σε αγαπάει. Οι φίλαθλοι μας σε αγαπάνε. Ξέχνα την χθεσινή νύχτα. Αν δεν είσαι εκεί, με όλο τον σεβασμό για την υπόλοιπη ομάδα, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Για εσένα το να σκοράρεις τόσα πολλά γκολ που σημειώνεις, ενώ κάνεις τόση δουλειά στην άμυνα είναι απλά απίστευτο!!!».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα