Μπάγκα: «Να σταματήσουμε τον Πρίγιοβιτς»

Gazzetta team
Μπάγκα: «Να σταματήσουμε τον Πρίγιοβιτς»

bet365

Οι δηλώσεις του Αλεξέι Μπάγκα, προπονητή ΜΠΑΤΕ και του αμυντικού Ζάχαρ Βολκόφ, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (12/12) ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξέι Μπάγκα αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ στάθηκε στην αξία και τα γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Έχει παίκτες-ηγέτες, με παρελθόν και με μεγάλες καριέρες. Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο Πρίγιοβιτς, επειδή σκοράρει, είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, πρέπει να τον σταματήσουμε».

Η παρουσία της ομάδας του από το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη θα κάνει καλό στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΜΠΑΤΕ. «Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Και από άποψη φυσικής κατάστασης και ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία, γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες εκεί. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες ήταν μαζί σε όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε πολύ σε κάποια λάθη και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αύριο», σχολίασε ο προπονητής των Λευκορώσων, που ζητάει από τους παίκτες του «να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά», ενώ αναφερόμενος στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και τα συμπεράσματα που έβγαλε από αυτό, σημείωσε:

«Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή από τα πρώτα λεπτά. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή επίθεση κι έναν πολύ καλό προπονητή. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά με ποιον θα παίξουμε αύριο. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπειρία και πολύ μεγάλες παραστάσεις από παιχνίδια με μεγάλες ομάδες».

Από την πλευρά του ο αμυντικός της ΜΠΑΤΕ, Ζάχαρ Βολκόφ, δήλωσε:

«Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία. Αύριο θα παίξουμε και θα δώσουμε το 120%. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση, οπότε θα κάνουμε ότι γίνεται για να το πετύχουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα