Βούκοβιτς: «Ο Μαρτίνς μας δίνει ενέργεια και κίνητρο, το 100% για αυτόν τον κόσμο»!

Δημήτρης Τομαράς
Βούκοβιτς: «Ο Μαρτίνς μας δίνει ενέργεια και κίνητρο, το 100% για αυτόν τον κόσμο»!

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς στις δηλώσεις του ανέφερε πως στην περασμένη σεζόν ο Τάκης Λεμονής δεν ήθελε να τον χρησιμοποιεί, αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς και τον κόσμο του Ολυμπιακού και μίλησε για τους στόχους του.
Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είπε στην κάμερα της Nova:
Για τη μετάβαση από την Μπέρνλι στον Λεβαδειακό: «Ήταν ένα ωραίο ματς με την Μπέρνλι με ωραίο αποτέλεσμα. Ένα ημίχρονο παίχτηκε, έχουμε άλλο ένα στην Αγγλία. Τώρα το ξεχνάμε, γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής και πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα με τον Λεβαδειακό».
Για τον Λεβαδειακό: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δεν έχει σημασία όμως. Οποιοσδήποτε μπει θα τα δώσει όλα για να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα».
Για το Καραϊσκάκη: «Απολαμβάνω να παίζω σε αυτό το γήπεδο, για αυτόν τον κόσμο και την ομάδα μας. Είναι καταπληκτικό που παίζουμε εδώ. Έρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα και όταν παίζεις για τον Ολυμπιακό πρέπει να δίνεις τα πάντα. Οτιδήποτε λιγότερο για εμένα δεν θα είναι αποδεκτό».
Για τα θετικά πράγματα που βγάζει ο Ολυμπιακός με το «καλημέρα»: «Είναι φυσικό επόμενο όταν δουλεύεις καλά και έχεις έναν προπονητή που δίνει καλή ενέργεια. Πιστεύω ότι εκεί οφείλεται».
Για τον κόσμο που πάντα θέλει πιο καλά πράγματα: «Σημαντικό να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου. Ξέρετε πώς νιώθω όταν παίζω εδώ. Ο κόσμος δίνει μεγάλη δύναμη. Όταν τους ακούς να τραγουδάνε και να ουρλιάζουν, είσαι υποχρεωμένος να δώσεις το 100%».
Για τους λόγους που δεν έπαιξε πέρυσι: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Αλλάξαμε πολλούς προπονητές, υπήρχαν πολλές γνώμες. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι δεν φάνηκα στην ομάδα πέρσι. Με ρωτούν για τον κ. Τάκη (σ.σ. τον Λεμονή) τον οποίο σέβομαι γιατί είναι θρύλος στον Ολυμπιακό. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, αλλά δεν ήθελε να με χρησιμοποιεί. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω σε αυτό, αλλά είχα πει ότι το μέλλον θα δείξει ποιος από τους δύο έκανε λάθος».
Για τα στοιχεία που ζητάει ο Μαρτίνς και ευνοούν το δικό του παιχνίδι: «Μας δίνει ενέργεια και κίνητρο λέγοντας μας ότι είμαστε στην καλύτερη ομάδα, είμαστε οι καλύτεροι παίκτες και βγείτε να το αποδείξετε. Όταν σου λένε αυτά τα λόγια, τότε πετάς. Το πιο σημαντικό είναι τα καλά αποδυτήρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα