Ολυμπιακός: Δεν τα... πιστεύει αυτά που ζει ο Καρβαλιάλ

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μείνει... άναυδος με τα όσα βιώνει στο πρώτο διάστημα της επιστροφής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την ανάληψη των καθηκόντων του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Του έπεσαν όλα... μαζεμένα του Κάρλος Καρβαλιάλ και έχει δυσκολευτεί για τα καλά - αλλά και εξακολουθεί να δυσκολεύεται - να πιστέψει όλα όσα βιώνει στην Ελλάδα (στο come back του μετά το πέρασμα προ ετών στον Αστέρα Τρίπολης). Μέσα σε λίγες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών αρχικά έμαθε πώς δεν θα γίνει το Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός (14η αγωνιστική) λόγω ομαδικού κωλύματος των διαιτητών.

Στη συνέχεια πληροφορήθηκε πώς δεν θα έχει στο πλευρό της η ομάδα τον κόσμο της. Μάλιστα με δεδομένο πώς η Μπάτσκα Τόπολα δεν είχε ζητήσει καν εισιτήρια στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον σερβικό σύλλογο δεν θα υπάρχουν καθόλου φίλαθλοι. Ούτε καν των Σέρβων που θα μπορούσαν να είναι στο γήπεδο Καραϊσκάκη (γεγονός που βέβαια δεν θα άλλαζε κάτι πρακτικά για τον Καρβαλιάλ καθώς τον κόσμο του Ολυμπιακού ήθελε στο γήπεδο).

Κατόπιν τούτου του ήρθαν και τα νέα πώς ο Ολυμπιακός έως τον Φλεβάρη δεν θα έχει τη δυνατότητα να έχει τον κόσμο του στο γήπεδα έπειτα από τα μέτρα της Κυβέρνησης. Δεν είναι και λίγα όλα αυτά για έναν τεχνικό που όσο έμπειρος και να είναι έχει στο μυαλό του πώς θα έχει να διαχειριστεί και την απουσία του κόσμου των Ερυθρόλευκων στο προσεχές διάστημα.

Ο Ολυμπιακός που έχει να εκτίσει μία ακόμα ποινή κεκλεισμένων των Θυρών (από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά μόλις αρθούν τα μέτρα) έχει τα εξής ματς μπροστά του ως προς το Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη:

  • 03-04/01, 17η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, κεκλεισμένων
  • 20-21/01, 20η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, κεκλεισμένων
  • 03-04/02, 22η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΟΦΗ, κεκλεισμένων
  • 17-18/02, 24η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  • 03/03, 26η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Βόλος
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα