Ολυμπιακός: «Μάχιμοι» για τη Μπάτσκα Τόπολα οι Ποντένσε και Γιόβετιτς

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο διεθνής Μαυρουβούνιος στράικερ δείχνουν να είναι πια σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας για το Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα.

Οι δύο παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν σαφώς πιο καλά από τις προηγούμενες ημέρες και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπάτσκα Τόπολα (στο περιθώριο του θεσμού του Europa League).

Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονείται έτσι και αλλιώς εδώ και μέρες σε φουλ ρυθμούς (προπονήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο και τη Δευτέρα). Εκτός από τον Ντάνιελ Ποντένσε υπάρχει και η περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος από μέρους του επίσης είναι πια σε πολύ καλό δρόμο ως προς την ετοιμότητά του. Φαίνεται πώς και ο Γιόβετιτς θα είναι ΟΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης, που είναι πολύ σημαντική για την ευρωπαϊκή συνέχεια των Πειραιωτών. Απλά το level της ετοιμότητας του Πορτογάλου είναι σαφώς πιο καλό από τον Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα