ΕΠΟ: Οι 5 αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με επαναφορά σχολιασμού φάσεων και στόχευση για restart το Σαββατοκύριακο

Το VAR

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ασχολήθηκε με τα μέτρα προστασίας των διαιτητών και έλαβε συγκεκριμένες αποφάσεις. Αισιοδοξία ότι θα διεξαχθούν αγώνες πρωταθλήματος το Σαββατικύριακο.

Μία σειρά από αποφάσεις έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που συνεδρίασε περίπου 2 ώρες το απόγευμα της Δευτέρας. Η συνεδρίαση αφορούσε κυρίως στα θέματα και τα προβλήματα των διαιτητών και υπάρχει μία αίσθηση πώς εάν όλα πάνε καλά θα έχουμε ξανά Πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο.

Οι αποφάσεις

  • Αυξάνονται τα ελάχιστα προβλεπόμενα πρόστιμα για δυσφημιστικές κρίσεις και δηλώσεις / κατά αξιωματούχων διαιτησίας (συζητήθηκε να ανέβει το ποσό έως και στις 100.000 ευρώ). Η αλλαγή θα ισχύσει άμεσα εφόσον λάβει την κατ’ εξαίρεση έγκριση των FIFA και UEFA.
  • Επαναφορά του σχολιασμού των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ με τη δημοσιοποίηση του βίντεο.
  • Η ΕΠΟ θα συνδράμει στη νομική κάλυψη των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών κατά περίπτωση και μετά από συνεργασία και συνεννόηση με τους διαιτητές.
  • Θα ζητηθεί να βρίσκεται πάντοτε αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στο χώρο των αποδυτηρίων στα παιχνίδια της Super League 1.
  • Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο εναρμόνιση με τα ισχύοντα της UEFA για την προστασία των διαιτητών σε περίπτωση δυσφημιστικών κρίσεων και δηλώσεων.
  • Η ΕΠΟ θα ζητήσει συνάντηση των διαιτητών με τον Υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα