Παναθηναϊκός: Όλοι έτοιμοι για Ισπανία

Παναθηναϊκός: Όλοι έτοιμοι για Ισπανία

Newsroom
PAO

bet365

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην υπολογίζει μονάχα στους Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον.

Σε ρυθμούς Βιγιαρεάλ κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, σχεδόν δύο 24ωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τη συνέχεια του «τριφυλλιού» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει να διαχειριστεί περαιτέρω προβλήματα, καθώς πέρα από τους γνωστούς απόντες, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον, οι υπόλοιποι κρίνονται 100% έτοιμοι, με τον Σέρβο τεχνικό να αναμένεται να τους έχει όλους στην αποστολή του για το παιχνίδι στο Καστεγιόν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ:

Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Τιν Γεντβάι, Γιώργος Σιδεράς, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Φίλιπ Τζούριτσιτς, Σεμπαστιάν Παλάσιος, Τόνι Βιλένα, Γουίλιαν Αράο, Φώτης Ιωαννίδης, Αντράζ Σπόραρ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία την Πέμπτη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί που δεν θα ταξιδέψουν αύριο, Τετάρτη, με προορισμό το Καστεγιόν της Ισπανίας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα