Άγιαξ: Συμφώνησε με Φαν'τ Σχιπ μέχρι το τέλος της σεζόν

Άγιαξ: Συμφώνησε με Φαν'τ Σχιπ μέχρι το τέλος της σεζόν

Βασίλης Μπαλατσός
Άγιαξ: Συμφώνησε με Φαν'τ Σχιπ μέχρι το τέλος της σεζόν

bet365

Σύμφωνα με την Telegraaf ο Τζον Φαν'τ Σχιπ και ο Άγιαξ έχουν συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται σύντομα να πιάσει δουλειά.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ είναι ο εκλεκτός του Άγιαξ για την διαδοχή του Μόρις Στέιν στην τεχνική ηγεσία και φαίνεται πως βγαίνει λευκός καπνός. Σύμφωνα με την Telegraaf υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

O 59χρονος τεχνικός είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα στη NOS πως υπάρχει ανοιχτή γραμμμή με την διοίκηση του Αίαντα και λίγο αργότερα ήρθε το ρεπορτάζ τηςTelegraaf για το «deal» των δυο πλευρών. Θυμίζουμε πως ο Φαν'τ Σχιπ ήταν σε επαφές με τον Άγιαξ εδώ και μερικές εβδομάδες για να αναλάβει διοικητικό πόστο, όμως μετά την απόλυση του Στέιν έγινε ο Νο.1 υποψήφιος για τον πάγκο.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Χέντιβχες Μαντούρο, θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής του Άγιαξ για τα ματς με Μπράιτον (26/10, 22:00) και Αϊντχόφεν (29/10, 15:30), με τον Φαν'τ Σχιπ να αναλαμβάνει την αντίπαλο της ΑΕΚ στον 2ο Όμιλο του Europa League την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολλανδός κόουτς θα επιστρέψει στους πάγκους περίπου δυο εβδομάδες μετά την απώλεια της συζύγου του.

Ο Φαν'τ Σχιπ αγωνίστηκε στον Άγιαξ για 11 χρόνια μεταξύ 1981 και 1992 ως εξτρέμ. Στη συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες και αργότερα ως βοηθός των Αντριάνσε, Φαν Μπάστεν και Τζολ. Ως πρώτος κόουτς έχει εργαστεί στις Μέλμπουρν Χερτ, Τσίβας, Τσβόλε και φυσικά στην Εθνική, με την οποία μέτρησε 11 νίκες, εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα