Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/09) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Η τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού που σήμανε την επιστροφή του, το μεγαλειώδες διπλό της ΑΕΚ, η εντός έδρας ήττα του άτυχου Ολυμπιακού και ο ΠΑΟΚ που «άλωσε» το Ελσίνκι στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Panathinaikos is back, σκληρό μάθημα για τον Ολυμπιακό

Sport Day: Panathinaikos is back! Με Ιωαννίδη και Σπόραρ ο Παναθηναϊκός βύθισε το «κίτρινο υποβρύχιο» στο ΟΑΚΑ και έβαλε πλώρη για μεγάλα πράγματα. Θεά της Ευρώπης! Επική νίκη της «Ένωσης» στην Αγγλία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Live Sport: Προσκυνάει η Ευρώπη! Η ΑΕΚάρα «παλάβωσε» τον κόσμο με ένα από τα μεγαλύτερα «διπλά» όλων των εποχών (2-3 στο Μπράιτον) κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία. Δεν είναι μόνο ο θρίαμβος 2-0, είναι ότι ο συγκλονιστικός Panathinaikos ισοπέδωσε, διέλυσε, κομμάτιασε την Βιγιαρεάλ, η οποία γλίτωσε την 5αρα.

Φως των Σπορ: Σκληρό μάθημα! Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αμυντικές του αδυναμίες κόντρα στην Φράιμπουργκ (2-3). Ούτε κατάλαβε πως έχασε. Διπλό... έπος στο Μπράιτον! «Τορπίλη» ο Παναθηναϊκός.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τους πάτησε αλλά... παραπάτησε! Ήταν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός. Μαγική εικόνα το σκορ 2-3, σε όσκαρ γκαντεμιάς. Ο Ολλανδός διαιτητής δούλευε για τη Φράιμπουργκ, και εκτελούσε! Ο θρύλος απίστευτα άτυχος... αυτοκτονούσε.

Μυθικό διπλό της ΑΕΚ, χάρμα... οφθαλμών ο ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Μυθική ΑΕΚάρα μόνο εσύ τέτοιο έπος! Έκλεισε το σπίτι των Άγγλων με μπαλάρα, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει θαύματα όποιοι κι αν παίζουν και φουλάρει για πρόκριση, έχοντας πια νικήσει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης.

Metrosport: Χάρμα οφθαλμών! Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με νέα επίδειξη επιθετικής ανυπαρξίας, ο ΠΑΟΚ «πετούσε» στο δεύτερο, πρόσφερε πολύ ωραίο θέαμα και πήρε πανάξια και πολύτιμη νίκη. Καλά νέα, ανακούφιση για τον Νταρίντα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα