Ντιμπάλα: «Το να παίζεις για τη Ρόμα είναι τιμή»

Ντιμπάλα: «Το να παίζεις για τη Ρόμα είναι τιμή»

Ντιμπάλα: «Το να παίζεις για τη Ρόμα είναι τιμή»

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για τον χαμένο τελικό από τη Σεβίλλη και τόνισε πως είναι τιμή που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρόμα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα στον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη, όμως το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο και οι Ανδαλουσιανοί σήκωσαν τον 7ο ευρωπαϊκό τους τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για όσα έγιναν στην «Πούσκας Αρένα» και χαρακτήρισε τιμή που αγωνίζεται στους Τζιαλορόσι, γράφοντας μάλιστα την λέξη με κεφαλαία.

«Περήφανοι για εμάς και περήφανοι για εσάς, όλοι οι οπαδοί που μας ακολούθησαν στη Βουδαπέστη και μας στήριξαν από το σπίτι και από το Olimpico, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό!

Το να παίζεις για αυτήν την ομάδα δεν είναι απλώς άθλημα ή δουλειά αλλά ΤΙΜΗ. Έχουμε χαρεί μαζί σε αυτό το ταξίδι και επίσης κλάψαμε, δάκρυα οδύνης που καταδεικνύουν την αξία που δώσαμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Πάμε Ρόμα, για πάντα», ανέφερε ο Ντιμπάλα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα