Ντμίτροβιτς: «Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που μου επιτέθηκε πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός»

Newsroom
Ντμίτροβιτς: «Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που μου επιτέθηκε πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός»

bet365

O τερματοφύλακας της Σεβίλλης, Μάρκο Ντμίτροβιτς, μίλησε σε μέσο της Ανδαλουσίας για την επίθεση που δέχτηκε από οπαδό της Αϊντχόφεν λίγο πριν το τέλος του αγώνα και εξέφρασε τον θυμό του για το περιστατικό.

O Μάρκο Ντμίτροβιτς μπήκε τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα της Σεβίλλης αντί του Γιασίν Μπόνο στην ρεβανς με την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion» για τα playoffs για τους «16» του Europa League και έγινε πρωταγωνιστής σε ένα άσχημoπεριστατικό. Στις καθυστερήσεις ένας... σεσημασμένος οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να του επιτεθεί αλλά ο Σέρβος τον «ξάπλωσε» και εν τέλει τον γλίτωσαν οι σεκιούριτι.

Ο κίπερ των Ανδαλουσιανών μίλησε στο «diariodesevilla.es» για την επίθεση που δέχτηκε από τον Ολλανδό οπαδό, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μεθυσμένο και τρελό».

«Ένας οπαδός με έσπρωξε από πίσω, υποθέτω πως ήταν θυμωμένος με το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός. Προσπάθησε να με χτυπήσει και κατάφερα να τον αρπάξω και να τον πετάξω στο έδαφος μέχρι να έρθουν οι άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου. Θα μείνω σιωπηλός για να μην πω τι θα ήθελα πραγματικά να του κάνω. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τέτοια περιστατικά, δεν θα πρέπει να συμβαίνουν. Ελπίζω ότι αυτές οι πράξεις θα τιμωρηθούν», ανέφερε ο Μάρκο Ντμίτροβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα