Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ τέσταρε και Αραμπί - Ροντρίγκες ως δίδυμο μπροστά για τη Φράιμπουργκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ τέσταρε και Αραμπί - Ροντρίγκες ως δίδυμο μπροστά για τη Φράιμπουργκ

bet365

Ο Ισπανός προπονητής έχει δοκιμάσει μαζί ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού για τη Φράιμπουργκ τους Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες.

Παρότι ο Μίτσελ έχει κάνει δοκιμές δεν είναι σαφές εάν θα πάει ξανά σε προσέγγιση 3-5-2 ή θα διαλέξει άλλον σχηματισμό με δύο επιθετικούς μπροστά για τον Ολυμπιακό στο ματς στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ. Μία δοκιμή που έχει κάνει πάντως ο 59χρονος Ισπανός προπονητής είναι με Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες μαζί στην επίθεση. Ως ένα δίδυμο δηλαδή.

ΓΚΑΡΙ ΑΡΑΜΠΙ

Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης είναι φαβορί για να παίξει γκολκίπερ με τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2). Εάν επιλεγεί τριάδα πίσω πάντως οι κυρίαρχες επιλογές είναι των Εμβιλά, Ντόι και Μπα ενώ στην αποστολή υπάρχει και ο Ρέτσος.

Στα δύο άκρα για τα μετόπισθεν τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ και από εκεί και πέρα το κέντρο θα καθοριστεί και από τη διάταξη και από την ετοιμότητα του Εμβιλά αλλά και με το εάν ο Γάλλος θα παίξει στόπερ ή εξάρι. Φαβορί για βασικός είναι και ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Στην αποστολή για το κέντρο και την επίθεση φυσικά υπάρχουν και οι Μπουχαλάκης, Κούντε, Μασούρας, Μπιέλ αλλά και ο Βαλμπουενά.

Η αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τη Φράιμπουργκ: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα