Καραμπάγκ: Νίκησε την Καμπάλα και έκανε το 8/8 πριν το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό

Βασίλης Μπαλατσός
Καραμπάγκ: Νίκησε την Καμπάλα και έκανε το 8/8 πριν το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό

bet365

Η Καραμπάγκ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Καμπάλα και συνεχίζει απόλυτη στο πρωτάθλημα πριν το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό. Έδωσε «ανάσες» σε βασικούς ο Γκουρμπάνοβ.

Ο Κούρμπαν Γκουρμπάνοβ ξεκούρασε βασικούς ποδοσφαιριστές του λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Καμπάλα και έκανε το 8/8 στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

Στο 43' oι ισορροπίες άλλαξαν όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ίλκιν Κιρτίμοβ. Στο 58' ο Φίλιπ Όζομπιτς πέτυχε το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες. Για την αντίπαλο των Πειραιωτών βγήκε στο 27' ο Λεάντρο Αντράντε με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι της πρώτης κατηγορίας του Αζερμπαϊτζάν θα φιλοξενήσουν την Πέμπτη (13/10, 19:45) τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Καραμπάγκ: Γκουγκεσασβίλι, Μεντίνα, Μεντβέντεβ, Χουσεΐνοβ, Μπαϊράμοβ, Ρομάο (75' Γκαράγεβ), Γιάνκοβιτς (60' Ζουμπίρ), Αντράντε (27' Ιμπραχιμλί), Όζομπιτς (75' Κουαμπένα), Γκουρμπανλί, Σεϊντάεβ (60' Κάντι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα