Κουρμπάνοφ για χειρονομίες των παικτών του: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό»

Δημήτρης Τομαράς
Κουρμπάνοφ για χειρονομίες των παικτών του: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό»

bet365

Ο Κούρμπαν Κουρμπάνοφ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Καραμπάγκ ρωτήθηκε και για τη στάση των παικτών του.

Ο Κουρμπάνοφ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Καραμπάγκ για:

Το ματς με τον Ολυμπιακό: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη. Παίξαμε σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε ένα πολύ καλό γήπεδο. Πρέπει όμως να γυρίσουμε και να δουλέψουμε γιατί εάν κάνουμε τα ίδια λάθη και στο επόμενο ματς ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να τα αξιοποιήσει.

Τη διάταξη του αντιπάλου: Περιμέναμε πέντε στην άμυνα αλλά μετά μας μπέρδεψε λίγο με την αλλαγή με τετράδα. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα.

Τις χειρονομίες των παικτών του: Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει φόρτιση. Οι παίκτες μου δεν είχαν κάτι με τον Ολυμπιακό ή τον κόσμο του. Δεν είχαν την πρόθεση να κάνουν χειρονομίες. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό. Το είχα μεταφέρει αυτό και στους παίκτες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα