Ολυμπιακός: Η λύση Αμπουμπακάρ Καμαρά για τη Καραμπάχ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η λύση Αμπουμπακάρ Καμαρά για τη Καραμπάχ

bet365

Ο Ελ Αραμπί θα λείψει από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Καραμπάχ, ο Ουί Τζο δεν είναι δεδομένο πως θα είναι ΟΚ και η επόμενη λύση είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Ελ Αραμπί τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Για την ακρίβεια δεν ένιωθε ΟΚ και ζήτησε αλλαγή.

Ο έμπειρος φορ θα έχει σήμερα Δευτέρα πιο επαρκή και σωστή εικόνα επί του τραυματισμού του και το πόσο θα λείψει από την ενεργό δράση. Ακόμα και έτσι όμως ο Αραμπί θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες με Καραμπάχ και ΟΦΗ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το βάρος πέφτει στους άλλους 2 φορ. Τον Κορεάτη Ουί Τζο, που όμως επίσης είχε έναν τραυματισμό και δεν βέβαιο το κατά πόσον θα είναι ΟΚ και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα του Καραϊσκάκη με την ομάδα του Περιστερίου. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν εάν και ο Κορεάτης Ουί Τζο Χουάνγκ δεν προλάβει το ματς με την Καραμπάχ η λύση θα είναι ο άλλοτε φορ του Άρη (καθώς και ο Μπακαμπού δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα).

Ο Μίτσελ προφανώς και δεν έχει κάνει καν δοκιμές για το παιχνίδι αυτό, ωστόσο δύσκολα θα πάει σε προσέγγιση 4-4-2. Είτε θα πάει στο 4-2-3-1 είτε στο 4-3-3, δύο σχήματα στα οποία θα είναι ένας ο φορ.

ΜΑΡΣΕΛΟ2

Τα ονόματα της λίστας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Μαρσέλο

Μπόουλερ

Ανδρούτσος

Άβιλα

Μπα

Μπουχαλάκης

Σισέ

Ελ Αραμπί

Ίνμπομ Χουάνκ

Ουί Τζο Χουάνγκ

Αμπουμπακάρ Καμαρά

Κούντε

Μπιέλ

Μασούρας

Ροντρίγκες

Εμβιλά

Παπασταθόπουλος

Ρέαμπτσιουκ

Ρέτσος

Τζολάκης

Πασχαλάκης

Βαλμπουενά

Βρουσάι

Βρσάλικο

* Ο Πασχαλάκης αντικαθιστά τον τραυματία Βατσλίκ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα