Ολυμπιακός: Θρίαμβος της Κάραμπαγκ στο ντέρμπι κορυφής του Αζερμπαϊτζάν και τώρα Φάληρο (vid)

Ολυμπιακός: Θρίαμβος της Κάραμπαγκ στο ντέρμπι κορυφής του Αζερμπαϊτζάν και τώρα Φάληρο (vid)

bet365

Η Κάραμπαγκ πήρε τη νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τη Νέφτσι Μπακού ανεβαίνοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 7X7 (3-1) και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (6/10, 22:00).

Ασταμάτητη συνεχίζει εντός συνόρων η Καραμπάγκ, κερδίζοντας και το ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν λίγες μέρες πριν την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (6/10, 22:00, Cosmotesport2HD, Live Gazzetta).

Το σύνολο του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ λύγιζε την αντίσταση και της Νέφτσι Μπακού (3-1), η οποία πήρε προβάδισμα από το 24' με τον Ισραφίλοβ και για ένα ημίχρονο κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η Κάραμπαγκ επανήλθε δριμύτερη μετά την ανάπαυλα και αφού ισοφάρισε με τον Καντί στο 57', ο δημιουργός του 1-1, Ζουμπίρ, σφράγισε την ανατροπή στο 68'.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Οβούσου ολοκλήρωσε τον θρίαμβο γράφοντας το τελικό 3-1, με το οποίο η ομάδα του διατήρησε το απόλυτο στην αζερική λίγκα (21 βαθμοί σε επτά παιχνίδια) και ξέφυγε στο +3 με ματς λιγότερο από τη Νέφτσι.

Συγκριτικά με την ευρεία νίκη επί της Ναντ στο Europa League (3-0), η Καραμπάγκ παρατάχθηκε με την ίδια τετράδα στην άμυνα και τον Μαχαμανταλίγιεβ κάτω από τα δοκάρια, έχοντας από κει και πέρα δύο διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα της, τους Λεάντρο Ανδράδε και Ρίτσαρντ στον άξονα αντί των Γιάνκοβιτς και Όζομπιτς.

Καραμπάγκ (Γκουρμπάν Γκουρμπανόφ, 4-2-1-3): Μαχαμαντάλιγιεβ, Βέσοβιτς (81' Χουσεϊνόβ), Μουσταφαζάντα, Μπαντάβι Χουσεϊνόβ, Καφαρκούλιεφ, Καράγιεφ (83' Ιμπραϊμλί), Λεάντρο Ανδράδε (71' Ρομαό), Ρίτσαρντ (71' Όζομπιτς), Καντί, Οβούσου, Ζουμπίρ (81' Σεϊντάγιεβ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα