Ολυμπιακός: Η σκέψη Κορμπεράν να βάλει βασικό δεξιό μπακ τον Ρέτσο με Ναντ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η σκέψη Κορμπεράν να βάλει βασικό δεξιό μπακ τον Ρέτσο με Ναντ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός Κάρλος Κορμπεράν έχει σκεφτεί και τη χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Ρέτσου στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ναντ.

Ο 24χρονος Παναγιώτης Ρέτσος επέστρεψε μετά από 5 σεζόν στον Ολυμπιακό και στο πρώτο του ματς με τον Ιωνικό μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνάς του.

Μετά από αυτήν την αναμέτρηση ο Κάρλος Κορμπεράν έχει κάνει σκέψεις να τον χρίσει ακόμα και ως βασικό δεξιό μπακ απέναντι στη Ναντ στη Γαλλία το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Ρέτσος ως γνωστόν έχει παίξει και στα 2 άκρα της άμυνας και την περασμένη σεζόν είχε παίξει και δεξιός μπακ. Γενικότερα βέβαια αυτό το διάστημα η βασική επιλογή του Ισπανού τεχνικού για το δεξί άκρο της άμυνάς του είναι ο συμπατριώτης του, Άβιλα.

Σε αυτό το ματς αναμένεται να είναι βασικοί στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς με τον Παπέ Σισέ ενώ έχει πιθανότητες να διεκδικήσει θέση βασικού ο Ροντρίγκες (ενώ για μία θέση στο αρχικό σχήμα έχουν ελπίδες και οι Μπόουλερ / Μπιέλ). Στην περίπτωση δε που επιλεγεί το 4-3-3 σε πρώτο πλάνο για το κέντρο θα μπορούσαν να είναι οι Μπουχαλάκης, Κούντε και Ίνμπομ Χουάνγκ, καθώς ο Εμβιλά έχει ενοχλήσεις και μπορεί να μην είναι διαθέσιμος. Κατά άλλες πηγές πάντως τον Ρέτσο ο Κορμπεράν τον σκέφτηκε και για το κέντρο (έχει παίξει και εξάρι στην καριέρα του).

Το πρόγραμμα για το Ναντ - Ολυμπιακός

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ναντ έχει ήδη γίνει γνωστό. Αναλυτικότερα:

Τετάρτη 7/9

10.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.

14.30: Αναχώρηση της αποστολής για τη Γαλλία.

19.45: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Stade de la Beaujoire». Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Κάρλος Κορμπεράν και ο Παπέ Σισέ.

Πέμπτη 8/9

22.00: Ναντ – Ολυμπιακός

* Η συνέντευξη Τύπου της Ναντ είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (7/9) στις 16.15 και η προπόνησή της στις 18.00.

** Οι ώρες είναι ώρες Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα