Ολυμπιακός: Σε ποια θέση θα τερματίσει στον όμιλο του Europa League;

Newsroom
Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στον όμιλο του φετινού Europa League και το Gazzetta σάς δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε σε ποια θέση πιστεύετε πως θα τερματίσουν οι Ερυθρόλευκοι.

Μετά τη δραματική πρόκριση στα πέναλτι επί του Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ολυμπιακός μπήκε στην κληρωτίδα των 32 ομάδων του Europa League και το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθε τους αντιπάλους του: Κάραμπαγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ θα βρεθούν στον δρόμο των Ερυθρολεύκων, σε μια απαιτητική κλήρωση που ασφαλώς, όμως, αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση, ακόμα και για την πρωτιά.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης, με τη δεύτερη του ομίλου να συνεχίσει στα μπαράζ πριν από τους «16», όπου θα διασταυρωθεί με μία από τις οκτώ τρίτες των ομίλων του Champions League.

Πάντως, ακόμα και η τρίτη θέση εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συνέχεια τον Φεβρουάριο, οδηγώντας στο Conference League και στα αντίστοιχα μπαράζ πριν από τους «16» με τις ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στα γκρουπ της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Gazzetta, λοιπόν, σάς βάζει στην εξίσωση, καλώντας σας να ψηφίσετε στο παρακάτω poll τη θέση στην οποία πιστεύετε ότι θα τερματίσουν οι Πειραιώτες.

Loading...