Ολυμπιακός: Εφόσον ο Χουάνγκ προλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού η 11άδα δύσκολα θα έχει αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εφόσον ο Χουάνγκ προλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού η 11άδα δύσκολα θα έχει αλλαγές

bet365

Η εκτίμηση για τον Κορεάτη διεθνή χαφ είναι πως θα προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού και εάν συμβεί αυτό η 11άδα του Ολυμπιακού δεν θα έχει αλλαγές.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κύπρου που έληξε 1-1 ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ και τους Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Είχε τους Κούντε και Εμβιλά στον άξονα, τους Ζίνκερναγκελ, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Χουάνγκ στο ντεμπούτο του πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Τώρα εάν ο Χουάνγκ είναι στο 100% (τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός είχε ρεπό) δύσκολα θα υπάρξουν μεγάλες ή δραστικές αλλαγές στο σχήμα της Πέμπτης. Μόνο εάν διεκδικήσουν θέση βασικού οι Ντε Λα Φουέντε και Μασούρας (ο Βαλμπουενά λογικά θα μείνει ως έξτρα επιλογή στον πάγκο). Η εκτίμηση για τον διεθνή Κορεάτη ήταν πάντως ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει στη ρεβάνς της Πέμπτης στο Φάληρο.

Να θυμίσουμε πως η 11άδα με τον ΠΑΣ είχε οκτώ αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Μόνο οι Βατσλίκ, Σισέ και Ραντζέλοβιτς συνέχισαν στο αρχικό σχήμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα