Ολυμπιακός: Έχει τουλάχιστον εννιά παίκτες με τραυματισμούς μετά και τη ρεβάνς με Σλόβαν

Newsroom
Ολυμπιακός: Έχει τουλάχιστον εννιά παίκτες με τραυματισμούς μετά και τη ρεβάνς με Σλόβαν

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες αρκετά προβλήματα τραυματισμών, που αυξήθηκαν μετά τον αγώνα με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα.

Ο Ολυμπιακός πριν τη ρεβάνς της Μπρατισλάβας από βασικούς παίκτες του είχε εκτός τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ροντρίγκες και Μαντί Καμαρά με προβλήματα. Πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στο παιχνίδι της Μπρατισλάβας τραυματίστηκαν οι Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Μπα και Τικίνιο, εκ των οποίων τουλάχιστον οι δύο (Μπα και Τικίνιο) αντικαστάθηκαν για τον λόγο αυτόν.

Εάν προστεθούν στα παραπάνω και τα θέματα ετοιμότητας του Ζίνκερναγκελ τα προβλήματα φτάνουν τουλάχιστον στα εννιά. Πρόβλημα είχε και ο Ανδρούτσος, που όμως δεν υπολογίζεται τόσο. Μένει να φανεί πόσοι θα είναι διαθέσιμοι για την ερχόμενη εβδομάδα (18 Αυγούστου) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα