Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σκάλιτσα 3-0: Άνετη τριάρα πριν από τον Ολυμπιακό

Newsroom
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σκάλιτσα 3-0: Άνετη τριάρα πριν από τον Ολυμπιακό

bet365

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας των οκτώ αλλαγών σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό «καθάρισε» 3-0 την Σκάλιτσα και ανέβηκε στην κορυφή της Fortuna Liga.

Εξοπλισμένη με... ανεβασμένη ψυχολογία από το θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε άνετα 3-0 απέναντι στην Σκάλιτσα και σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος Σλοβακίας.

Ακόμα και με εκτεταμένο ροτέισον (οκτώ αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό), οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν ουσιαστική αντίσταση στο δρόμο προς τη νίκη και έδειξαν τα... δόντια τους, τέσσερις μέρες πριν από τη ρεβάνς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Το σκορ για τη Σλόβαν άνοιξε ο Ζμραλ στο 45+2΄και μαζί άνοιξαν και οι ασκοί του Αιόλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν... διψασμένοι για ένα δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους και το πέτυχαν, όταν ο Σάπονιτς ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 2-0 στο 52΄.

Η σεμνή τελετή ουσιαστικά είχε λήξει, όμως οι Σλοβάκοι ακόμα δεν ήταν ικανοποιημένοι. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Χμτσαρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, υπογράφοντας μια κυριαρχική νίκη της Σλόβαν η οποία πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό με την ψυχολογία στα ύψη.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Τσόβαν, Χμτσαρ, Κάσια (84' Κανκάβα), Βόετ, Λόβατ, Άγκμπο, Μουστάφιτς, Τσάβριτς (40' Μπαρσεγκιάν), Γκριν (58' Ραμίρες), Ζμραλ (58' Μεντβέντεφ), Σάπονιτς (84' Μένβεντ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα