Κορμπεράν: «Θέλαμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά βγάλαμε αντίδραση»

Newsroom
Κορμπεράν: «Θέλαμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά βγάλαμε αντίδραση»

bet365

Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 0-1 στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπερόν τονίζοντας πως η ομάδα του ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ισοφάρισε σε 1-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Κορμπερόν μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν η ισοπαλία. Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά μας. Σε κάποια σημεία σε άμυνα και επίθεση δεν παίξαμε καλά και δε δείξαμε πόσο έχουμε βελτιωθεί».

Για την αντίδραση μετά το 0-1: «Όταν δεχθήκαμε το γκολ μπορούσαμε να τα παρατήσουμε αλλά βγάλαμε αντίδραση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βρίσκομαι εδώ για να βελτιώσω πράγματα και να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε. Αν όλα πήγαινα καλά δε θα ήμουν εδώ».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Τους είπα πως είμαι χαρούμενος από τη συμπεριφορά τους αλλά σε κάποια σημεία του αγώνα μας δυσκόλεψε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα