Κορμπεράν - Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (3/8) η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ισπανού

Κορμπεράν - Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (3/8) η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ισπανού

Newsroom
Κορμπεράν - Ολυμπιακός: Την Τετάρτη (3/8) η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ισπανού

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Τετάρτη (3/8) θα μιλήσει για πρώτη φορά σε συνέντευξη Τύπου ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν.

Την Δευτέρα (1/8) ο Πέδρο Μαρτίνς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και ξεκίνησε με κάθε επισημότητα η εποχή του Κάρλος Κορμπεράν. Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League και έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (3/8) στις 16:30 ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του σε συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/8, 22.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 3/8

16:30: Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

19:00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Πέμπτη 4/8

22:00: Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας («Γ. Καραϊσκάκης»)

Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (3/8) στις 19:30, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και η προπόνησή της στις 20:00, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα