Μπαρτσελόνα: «Ταρίφα» στα γκολ με τριάρες από το πρώτο ημίχρονο (vid)

Μπαρτσελόνα: «Ταρίφα» στα γκολ με τριάρες από το πρώτο ημίχρονο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: «Ταρίφα» στα γκολ με τριάρες από το πρώτο ημίχρονο (vid)

bet365

Το απέδειξε και στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Από τις αρχές του μήνα και με την προσθήκη του Ομπαμεγιάνγκ, η Μπαρτσελόνα ανεβάζει τους δείκτες σκοραρίσματος με τρία τέρματα από τα πρώτα της ημίχρονα!

Οι «μπλαουγκράνα» μετά το 1-1 με την Νάπολι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα Playoffs του Europa League είχαν κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι στην ιταλική πόλη τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα ζόρικα για το σύνολο του Τσάβι.

Κι όχι μόνο δεν ήταν δύσκολη η εξασφάλιση της πρόκρισης, αλλά ήρθε και με στυλ, με υπέροχα γκολ και με τεράστια άνεση απέναντι στους «παρτενοπέι».

Σε ακόμα ένα ματς μέσα στον τρέχον μήνα οι Καταλανοί καταφέρνουν να σκοράρουν τέσσερις φορές στα τρία από τα πέντε πιο παιχνίδια τους κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Η αρχή έγινε με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου», ακολούθησαν δυο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (2-2 με Εσπανιόλ και 1-1 με Νάπολι) και η διαδρομή συνεχίστηκε με δυο διαδοχικά καρέ σε «Μεστάγια» και «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Σε αυτές τις αναμετρήσεις που οι «μπλαουγκράνα» έχουν πετύχει από τέσσερα τέρματα, κατάφεραν να έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα τρεις φορές από το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα